Mjerila gustoće – kapljevina i plina

Merači gustine-tečnost i gas

Merilniki gostote kapljevin in plinov

Density Measurement-liquid and gasKapljevina i plin / Tečnost i gas/ Kapljevine in plin / Liquid and Gas

Industrijska mjerila gustoće tvrtke Mobrey ugrađuju se u najteže i najzahtjevnije procesne i mjerne primjene. Neosjetljiva i pouzdana s veoma malom potrebom za održavanjem ta su mjerila postala industrijska norma za on-line mjerenje gustoće.

Temelje se na tehnici rezonantne frekvencije koju smo sami uveli, osjetilima s vibracijskom cijevi i vilicom za cjevovode i spremnike konstruirani su za kapljevine i tekuće blato (kašasta materijala) uključujući fluide s velikom količinom zraka (aerizirane fluide). Osjetila s vibracijskim cilindrom mjere gustoću plina i specifičnu masu plina.Mjerenje gustoće kapljevinaPretvornici gustoće i koncentracije kapljevine – tipa 7835

Merni pretvarači gustine i koncentracije tečnosti tip 7835

Pretvornik gostote in koncentracije kapljevin tip 7835

7835 Liquid and Concentration Density Meters


Tip 7835

Micro Motion pretvornik gustoće i koncentracije kapljevine tipa 7835 je dizajniran da radi u najzahtjevnijim procesima i fiskalnim aplikacijama. Robustan i pouzdan mjerač sa ravnom cijevi ne zahtijevaju veliko održavanje i predstavljaju industrijski standard za on-line mjerenja gustoće. Micro Motion 7835 je dizajniran za fiskalno mjerenje sirovog ulja, rafiniranih ugljikovodika i ne agresivnih procesnih tekućina i nudi najveću preciznost i odličnu ponovljivost.
Pretvornici gustoće i koncentracije kapljevine – tipa 7845/7847

Merni pretvarači gustine i koncentracije tečnosti tip 7845/7847

Pretvornik gostote in koncentracije kapljevin tip 7845/7847

7845/7847 Liquid and Concentration Density Meters Type


Tip 7845 i 7847

Micro Motion 7845/7847 pretvornici gustoće i koncentracije kapljevine su visokoučinski, univerzalni mjerači namijenjeni općenito za sve procese i higijenske aplikacije. Elektronička konfiguracija je fleksibilna i nudi frekventni izlaz na pretvarač signala / flow kompjuter ili opciju transmitera s do tri integrirana analogna izlaza i Modbus RS485 komunikacijom.
Pretvornik gustoće kapljevine – s ugradbom u cjevovod tipa 7826

7826 merač gustine tečnosti za ugradnju u cevovod

7826 pretvornik gostote kapljevin -z vgradnjo v cevovod

7826 Insertion Liquid Density Meters


Micro Motion 7826 pretvornici gustoće kapljevine su dostupni u kratkoj i dugoj varijanti. Mjerilo gustoće sa vibracijskom viljuškom je namijenjeno za uporabu u cijevovodima i rezervarima u jednoj od sljedećih konfiguracija: Standardna verzija sa frekventnim izlazom i signalom temperature koji se mogu priključiti na 7950 ili 7951 mjerni pretvornik, odnosno mjerni pretvornik sa dva analogna izlaza i RS485 Modbus komunikacijom. na osnovu navedenih fizikalnih parametara, izlazi se mogu konfigurirati kao gustoća, specifična težina, %krute tvari, %vol koncentracije ili °Brix.
7828 Transmiter gustoće kapljevine s ugradbom u cjevovod tipa

7828 merač gustine tečnosti za ugradnju u cevovod

7828 pretvornik gostote kapljevin -z vgradnjo v cevovod

7828 Insertion Liquid Density TransmitterMicro Motion 7828 transmiter gustoće kapljevine omogućava potpunu obradu signala, izračunavanje i dijagnostiku i te na taj način daje on-line rezultate za vrlo kratko vrijeme. Zbog mogućnosti mjerenja gustoće i temperature, 7828 transmiter izračunava dava informacije o gustoći, °API, °Brix, %krute tvari, %masa, %vol i specifična težina. Micro Motion 7828 je idealan za nadgledanje procesnih varijabli i upravljanje aplikacijama bez potrebe za dodatnom elektronikom.
Mjerač gustoće plina tipa 7812

Merač gusine gasa model 7812

7812 merač gostote plina

7812 Gas Density Meter
Micro Motion 7812 mjerač gustoće plina je namijenjen za fiskalna mjerenja prirodnog plina. Osigurava najvišu preciznost i odličnu ponovljivost pod radnim uvjetima. konstrukcija od Ni-Span-C pruža dugotrajnu stabilnost i niski temperaturni koeficijent.
Mjerač specifične mase plina tipa 3098

Merni pretvarač specifične mase gasa tip 3098

3098 pretvornik specifične mase plina

3098 Gas Specific Gravity Meter
Micro Motion 3098 mjerač specifične mase plina predstavlja industrijski standard za izravna mjerenja molekularne težine plina i jedini je proizvod danas koji nudi kontinuirana on-line mjerenja te najvišu preciznost i rezoluciju. 3098 reagira brzo i dinamično na procesne uvjete te ima mogućnost kompenzacije faktora kompresibilnosti plina.
Sustavi za analizu gustoće, viskoziteta i uzimanje uzoraka
Sistemi za analizu gustine, viskoznosti i uzimanje uzoraka
Sistemi za analizo gostote
Density/viscosity Analyser Systems and samplingPretvornici signala

Micro Motion 7950/7951 pretvornici signala podržavaju signale od naših gustinomjera i viskozimetara. Na osnovu ulaznih vrijednosti, 795x se može isprogramirati za detekciju međurazine i % koncentracije – tekućine – i za mjerenje specifične težine i Wooble indeksa – plinovi.

Rješenja za uzorkovanje, miješanje i mjerenje višefaznih fluida nudimo po sistemu ključ u ruke.