Mjerenje protoka

Merenje protoka

Meritev pretoka

Flow Measurement
Mogućnost mjerenja protoka tvrtke Mobrey


Za svako vaše mjrenje protoka fluida, Mobrey i ostale članice Emerson grupe imaju tehničko stručno znanje i iskustvo u primjeni mjerila protoka kako bi osigurali ekonomično rješenje vaših zahtjeva za mjerenjem protoka.

Tvrtka Mobrey ima bogat program proizvoda za mjerenje protoka koji može zadovoljiti vaše potrebe, a obuhvaća mjerila protoka pare, razmaka, ultrazvučna, beskontaktna mjerila protoka koja se montiraju s vanjske strane cjevovoda, elektroničke transmitere protoka na temelju diferencijalnog tlaka, pitotove cijevi s vlastitim uprosječenjem profila brizina, računala protoka za mjerenje plina i kapljevine, protočne sklopke i izvorna mjerila s promjenjivom površinom protoka (rotametre).
FloBoss S600 računalo protoka

FloBoss S600 računalo protoka

FloBoss S600 računalnik pretoka

The FloBoss S600TM Flow Menager
The FloBoss™ S600 Flow Manager [link]

FloBoss S600 računalo protoka namijenjeno je za mjerenje uglikovodičnih tekućina i plina gdje se traži velika preciznost i pouzdanost.

Standardne karakteristike S600 računala protoka čine ga idealnim za fiskalna mjerenja, obračunska mjerenja, šaržna mjerenja i umjeravanje. Uređaj podržava konfiguraciju aplikacija s više smjerova protoka i stanica za istovremeno mjerenje tekućina i plinova.

S600 je u skladu s većinom mjernih standarda uključujući API, AGA, ISO, GPA, GERG, i GOST za plin te API i ASTM za tekućine. S600 posjeduje međunarodne i nacionalne certifikate o usklađenosti uključujući nedavni Measuring Instruments Directive (MID) certifikat za tekućine i plinove.7951 Računalo protoka

7951 Računalo protoka

7951 računalnik pretoka

7951 Flow Computer


7951 Flow Computer [link]

7951 računalo protoka je pogodno za mjerenje raznih ugljikovodičnih tekućina ili prirodnog plina u fiskalnih i obračunskim aplikacijama.

Dostupne su dvije verzije:

* 7951 sa 2510 računalom protoka za tekućine pogodan je za mjerenja protoka u jednoj mjernoj liniji, sa ili bez umjeravanja.
* 7951 sa 1510 računalom protoka za plin pogodan je za mjerenje protoka u jednoj mjernoj liniji.7955 Računalo protoka

7955 Računalo protoka

7955 računalnik pretoka

7955 Flow Computer


7951 računalo protoka je pogodno za mjerenje raznih ugljikovodičnih tekućina ili prirodnog plina u fiskalnih i obračunskim aplikacijama.

Dostupne su dvije verzije:

* 7955 sa 2540 softwerom za tekućine pogodan je za mjerenje u više mjernih linija (max četiri), sa ili bez umjeravanja.
* 7955 sa 1540 softwerom za plin može mjeriti do 4 mjerne linije (hoda umjeravanja).

7955 Flow ComputerMjerilo protoka s Pitotovom cijevi s uprosječenjem profila brzina serije 285(Annubar)

Merni senzor protoka sa Pitoovom cevi i uprosečenim profilom brzina serije 285 (Annubar)

Merilni senzor pretoka serija 285 (Annubar)

Series Averaging Pitot Tube Flow Meter seies 285 (Annubar)


Rosemount Flow Products [link]


Mjerilo protoka s Pitotovom cijevi s uprosječenjem profila brzina(također se nazivaju i anubarima) tvrtke Rosemount je patentirano osjetilo protoka s pitotovom cijevi s uprosječenjem profila brzina posebno konstruirano za točno mjerenje protoka kapljevine, pare i plina u cjevovodima od 12 mm (0,5”) do 2500 mm (98”).
Ultrazvučno mjerilo protoka koje se pričvršćuje na cjevovod serije KATflow 150, KATflow 170, KATflow 230

KATflow 150, KATflow 170, KATflow 230 ultrazvučni merač protoka za montažu sa vanjske strane cevi

KATflow 150, KATflow 170, KATflow 230 ultrazvočni merilec pretoka za montažo na zunanjo stran cevi

KATflow 150, KATflow 170, KATflow 230 Ultrasonic Clamp-On Flow Meter
Ultrazvučna mjerila protoka serije KATflow tvrtke Katronic koja se pričvršćuju na cjevovod koriste ultrazvučnu tehnologiju bez ugradbe u unutrašnjost cjevovod kako bi osigurali točno mjerenje protoka čiste ili prljave kapljevine u ispunjenim cijevima.
Flowmeter Products


Ultrazvučna protočna sklopka koja se pričvršćuje na cjevovod serije KATflow 10

KAtflow 10 ultrazvučni merač protoka za montažu sa vanjske strane cevi

KATflow 10 ultrazvočni merilec pretoka za montažo na zunanjo stran cevi

KATflow 10 flow monitor / flow switch

Ultrazvučna mjerila protoka serije KAtflow tvrtke Katronic koja se pričvršćuju na cjevovod koriste ultrazvučnu tehnologiju bez ugradbe u unutrašnjost cjevovod kako bi osigurali točnu signalizaciju protoka čiste ili prljave kapljevine u ispunjenim cijevima.Mjerila protoka s promjenjivom površinom protoka (rotametri) (VA)

Rotametri

Merilec pretoka z spremenljivo površino

Rotameter Variable Area Flow MetersIzvorna mjerila protoka s promjenjivom površinom protoka (rotametri) (VA) mogu se dobiti od tvrtke Brooks Instruments u širokom asortimanu uključujući verzije sa staklenom i kovinskom cijevi. Na raspolaganju su posebne jedinice s mjerilima protoka za uporabu u mjerenju anestezijskih plinova, u tipičnom slučaju na anestezijskim stolovima.Protočna sklopka s pokazivačem

Protočna sklopka sa indikatorom

Preočno stikalo z indikatorjem

Flow switch with Indicator
Wafer Series / Full Flow Bro

Protočna sklopka s pokazivačem veoma je pouzdano i ekonomično rješenje za signalizaciju/alarmiranje visokog ili niskog protoka. Protočne sklopke s pokazivačem potrebne su na mjestima gdje se zahtijeva jednostavno vizualno pokazivanje protoka.

Flow-mon ProductsProtočna sklopka Eletta

Protočna sklopka Eletta

Pretočno stikalo z indikatorjem

Eletta Flow switchProtočna sklopka Eletta jednostavna je jeftina mehanička sklopka/ uređaj za nadzor protoka kapljevine za uporabu u širem području industrijskih primjena. Široko se upotrebljava u industriji više od 25 godina.
Uređaj za nadzor protoka Eletta serije R

Eletta R-Uređaj za nadzor protoka

R -naprava za nadzor pretoka

Eletta R-Series Flow MonitorUređaj za nadzor protoka Eletta serije R neosjetljiv je uređaj koji daje električni izlaz linearno povezan s protokom kapljevina i plinova, a može proizvoditi frekvencijski i analogni izlaz dajući izlazne signale visoke ponovljivosti.


Eletta